Julen är för oss svenskar antagligen den viktigaste högtiden – möjligen med undantag för midsommarafton. Julen är en tid för avkoppling, familj, vänner och god mat. Och så presenter såklart. I denna text ger vi två bra exempel på julklappar att ge bort i år till – en jultröja samt en Babynest. Läs vidare för att ta reda på varför dessa två klappar otvivelaktigt kommer att uppskattas!

En jultröja – barnens favorit

Jultröjor, eller christmas sweaters som det också ofta kallas, har slagit stort de senaste åren. En tradition som kommer från USA som också blivit populärt i Europa och Sverige de senaste 10-20 åren. En jultröja är som namnet låter – en tröja som bärs på julen.

Vad är då speciellt med jultröjan? Jo – den har några speciella egenskaper som andra tröjor inte har:

  • Den är stickad, varm och skön att bära
  • Den kommer i skrikiga färger – oftast en mix av grön och röd
  • Den har motiv av julen på sig – jultomtar, klappar, granar, pepparkaksgubbar

Jultröjan är en perfekt present att ge bort till barn. De kommer älska den galna tröjan som dessutom är skön att bära till skillnad från den där stela skjortan med slips!

Tips två – Babynest

Ett annat hett tips att ge bort, främst till nyblivna föräldrar, är en Babynest. En Babynest är en säng för små spädbarn där de kan ligga tryggt och sova – både under dagen och på natten när föräldrarna också sover.

En babynest är liten till storleken och läggs i föräldrarnas säng. På så sätt är barnet alltid nära men samtidigt tryggt skyddat tack vare kanterna i den lilla babysängen. En babynest kan också läggas i barnvagnen för en ökad komfort för barnet.

Jämför olika Babynest

På marknaden finns många olika typer av Babynest av olika märken och leverantörer. På detta Babynest bäst i test får du en överblick över vad som finns tillgängligt och vilken Babynest som passar just dig och ditt barns behov. Jämför online innan du bestämmer dig för ditt köp.