Online shopping växer för varje dag. I nuläget går det i princip att handla allt online, från möbler, vitvaror och kläder till godis. Nu när godis nämns måste även Påsken komma med i bilden. Snart är det nämligen Påsk och tillsammans med högtiden har alla svenskar en hel del att se fram emot.

Fantastisk god mat, tid med familjen och inte minst all gott godis som vi svenskar har för tradition att köpa och njuta av. Påsk är inte det enda tillfället då svenskar äter godis, långt ifrån. Mer om det ämnet finns att läsa under artikelns tredje rubrik.

I samband med godistraditionen finns det ytterligare en intressant trend och det är företag som beställer gods med logo eller företagsnamnet på. Påskgodis med tryck , helt enkelt. Det bästa är att godiset kan införskaffas online utan att någon lämnar kontoret.

Påskgodis med tryck och marknadsföring

Hur hänger påskgodis och marknadsföring ihop? Svaret är ju påskgodis med tryck. Principen är enkel, företag kan till exempelvis köpa in korgar där företagslogo trycks och dela ut dem innan Påsk. Det går även att beställa godisaskar där själva förpackningen markeras med företagsnamnet. Ja, alternativen är egentligen många men tanken är en och samma att överraska kunder och personal med en korg eller påskägg fyllda med godheter.

På det sättet marknadsförs företaget och gör sig påmint på ett fint och omtyckt sätt. För en extra fin hälsning kan företaget lägga till ett vackert kort eller banderoll.

Marknadsföring har många och olika ansikten. Idag handlar det mycket om skräddarsydd reklam som inte har med TV rutan, webben eller radion att göra. Att skänka påskgodis med ett speciellt tryck på är något som uppskattas av mottagaren. Genom att ge bort sådana gåvor skapar företaget en möjlighet att synliggöra sig bland sina kunder. Att synas betyder i sin tur att man ökar medvetenheten och att man påminner att man är tacksam för alla sina affärskontakter.

Varför är påskgodis med tryck ett bra alternativ?

Varför är påskgodis med tryck ett bra alternativ? Först och främst låt oss titta på svenskarnas godisvanor. Sverige är vinnare när det kommer till godisintag per capita. Vissa menar att svenskar äter mest lösgodis i världen och det kan vara sant.

Enligt de senaste undersökningarna äter en svensk i genomsnitt 1,2 kilo godis i månaden och hela 16 kilo per år. Tittar man på landet i helhet handlar det om en konsumtion på över 7 000 ton per år. Och det är en väldigt hög siffra.

Med tanke på den beskrivna trenden är det bara att konstatera att godisaskar, påskgodis och ja, godis i alla former och under alla tillfällen är en ypperlig present för varje svensk. Varför? Därför att gåvan kommer att vara väldigt populär och omtyckt.

Just på grund av den höga konsumtionen och kärleken till allt sött så är påskgodis med tryck ett bra alternativ om ett företag vill markera sin närvaro eller ge bort trevliga gåvor.

Som det nämndes tidigare går det att beställa godiset online. Först och främst är det viktigt att välja en pålitlig leverantör med många och olika alternativ när det kommer till påskgodis. Sedan gäller det att bestämma sin egen budget. Hur mycket kan företaget spendera denna påsk? Titta gärna genom godissortimentet och välj ut passande godsaker. Bestäm ifall du ska ha företagsnamn eller bara logon på och hur ska dessa placeras på gåvorna. Ska det vara askar med företagsnamnet på eller blir det istället små, trevliga kort som knyts fast? Oavsett vad du bestämmer dig för, ska du veta en sak. Godiset kommer att uppskattas och kommer att skänka många leenden.