Om det är så att ni precis har köpt en husvagn, grattis! Ni kommer att ha många trevliga somrar med camping framför er. Dock är det bra att investera i en del saker att ha med er. Se till att skaffa rätt sorts husvagnspeglar att montera på bilen. Dessa behövs för att kunna göra en säker körning med er husvagn. De ger dig bättre översyn när man kör samt får bättre syn bakåt. Sedan, ett förtält eller en markis husvagn är en bra idé att investera i. En markis är ofta lite enklare att sätta upp än förtältet. Det finns även väggar till markiserna.

Fler bra tillbehör till husvagnen

Husvagnen blir ju lite som ett andra hem på sommaren. Därför är det bra att utrusta den med de saker ni kan komma att behöva. Om ni vill slippa äta på papperstallrikar men inte ha med porslin ut, så är det smart att satsa på en melaminservis. Melamin är ett tåligt plastmaterial. Investera även i en vattenkokare och kaffebryggare att ha med er. Det finns de med 12 volt som passar för husvagnens batteri. Om det inte finns spis i husvagnen så kan ni satsa på att köpa ett gasolkök för inomhusbruk. Köp även ett gasollarm.

En annan bra sak att ha med er, det är en handdammsugare. Det gör att ni snabbt kan få upp grus och annat som dras in i vagnen. Satsa även på en mindre tv att ha med er i husvagnen. Särskilt bra för regniga dagar eller för barnen om de är uttråkade.

Bra campingmöbler

Att sitta i förtältet eller under markisen görs bäst med bra campingmöbler. Det finns ju idag en massa bra campingmöbler att välja mellan. Det finns stora och små bord, stolar, solstolar, avlastningsbord med mera. Satsa gärna även på att ta med en grill, då det hör campinglivet till.