Många män lider av ärftligt håravfall – och visst vill de flesta av oss ha riktigt tjockt, svallande och fint hår. Men som vi alla vet så är det en ärftlig faktor som gör att många av oss tappar håret när vi blir äldre. Och med det uppstår en rad olika problem. Det kan vara svårt att veta vilken frisyr som är snyggast för den som börjar tappa håret. Raka av allt eller försöka dölja flinten?

Frågorna kan vara många, men som tur är finns det en del man kan göra för att lindra håravfallet, stoppa det och få tillbaka något av den mer naturliga, rika hårväxt som man hade när man var yngre. Här kommer vi dela med oss av vårt bästa tips som handlar om att shoppa kosttillskott för att undvika eller lindra håravfall.

Prova provexin – ett kosttillskott som hjälper mot håravfall

Provexin är ett populärt och välanvänt kosttillskott som många upplever hjälper mot håravfall. Det är verkligen skönt att veta att det finns något så enkelt man kan göra som att äta ett kosttillskott för att lindra problemen med håravfall.

Det är nämligen många som lider mycket av håravfall. Det kan handla om att man känner sig mindre snygg, eller att man känner att man ser äldre ut än vad man egentligen är. Samtidigt finns det självklart de som inte har något emot att tappa håret. Man kanske är ung chef och vill se lite äldre ut än vad man egentligen är för att man tänker att det ger en del pondus.

Ärftlighet som en stark faktor

Hur som helst är det bra att veta att det finns något att göra åt det om man inte gillar håravfallet. Eftersom det är ärftligt kan du förmodligen veta på förhand om du kommer att drabbas eller inte. Titta bara på hur din pappa ser ut!