Du som är modeintresserad är säkert på jakt efter information om mode hela tiden. Du har säkert radarn påslagen hela tiden när du rör dig ute i samhället. För den modeintresserade är det viktigt att hela tiden hänga med i utvecklingen, för den går väldigt fort. 

Det är inte bara viktigt att följa med om det som skrivs och rapporteras om mode, om modehusens reklam utan också viktigt att följa vanliga människor med blicken. Vad är det de bär? Hur ser de ut? Är det de rätta personerna? De som kommer att sätta trenderna? 

Ta dig tid att läsa när du har tid att läsa

Det finns väldigt mycket att läsa om mode så det är viktigt att du tar dig tid att läsa när du har tid att läsa. När det gäller att finna tid så finns det få miljöer som är så passande som flygplatser och flygplan. Vi är ofta på plats vid grindarna till planet lång innan det är tid för avgång där finns det ofta broschyrställmed magasin av alla sorter, många av dessa är kopplade till vad som säljs på flygplatsen och flygplanen – och det är mycket mode det. 

Passa på att läsa dessa modemagasin när du sitter och väntar på att stiga ombord på planet och när du sitter och har tråkigt under flygningen. 

Tänk på detta om du jobbar med broschyrställ

Om du är en person som jobbar med broschyrställ är det viktigt att du kommer ihåg att: 

  • De flesta som läser broschyrerna du ställer ut vet inte att de finns där så du måste vara väldigt tydlig med skyltningen av ditt ställ
  • Du måste leta upp en plats som drar till sig optimalt med ögon
  • Tänk på att ställa broschyrställen på platser där folk faktiskt har tid att läsa det du ställer ut