Stickade tröjor, college tröjor, cardigans och luvtröjor och polotröjor, ja som du ser själv har alla dessa en gemensam nämnare. De är alla tröjor och passar för välklädda herrar.

Herr trojor är ett klädesplagg som funnits med oss ganska länge. Även om dess utseende har ändrats under åren har den behållit några av sina viktigaste egenskaper. Den är bekväm, den är oftast varm och är ett plagg som de flesta män har i sin garderob. Med all rätt, utan en snygg tröja kan man inte göra mycket av sin outfit. Frågan här är vilket mode följer herrtröjan? Ja, den funderingen tittar vi lite närmare på under nästa rubrik, så stanna gärna kvar.

Vad är trendigt?

Luvtröjan är utan tvekan ett klädesplagg som är och har varit trendigt under de senaste 10 åren. En snygg, välsydd och fint åtsittande luvtröja kan göra underverk för killarnas utseende. Den passar till jeans, snyggare byxor eller sportiga brallor.

En annan trend som håller i sig är de stickade tröjorna. Dessa är populära, speciellt här i den kalla Norden och föredras av många. Färgskalan kan ändras lite i takt med det senaste modet med konceptet av att ha en varm stickad tröja hängandes i garderoben förblir otakt.

Skapa en egen stil

Mode i all ära men visst är det viktigast att ha en egen stil? Nu säger vi inte att du inte ska följa de nyaste trenderna, inte alls men försök att skapa en egen signatur när du väljer din nya herrtröja. Tänk efter förre. Gör inga förhastade inköp utan tänk efter noga vilka andra plagg du har hemma och vad kommer tröjan passa ihop med. Har du mycket gråa och svarta byxor ska du absolut inte köpa dig en brun luv-, eller stickad tröja utan ska helst satsa på en vit sådan. Kan en polotröja passa bättre de plagg som hänger i garderoben? Ja, då ska du satsa på en sådan, helt enkelt.