En av de största frågorna när man renoverar badrummet är vilken typ av dusch man ska ha. De populäraste modellerna i moderna bostäder är en duschkabin eller en duschskärmvägg, med eller utan duschdörr, som kan anpassas till badrum i alla storlekar. En snygg och stilren duschlösning i glas passar i de flesta badrum och ger ett luftigt och rymligt intryck.

Hur väljer man duschlösning?

Börja med att bestämma dig för var duschen ska stå och hur mycket utrymme du vill använda. En duschkabin är ett enkelt val som passar i de flesta badrum. De finns i många olika storlekar, men du bör ändå tänka på att välja en modell med passande mått för ditt badrum. Med duschväggar kan du få mera frihet eftersom de finns i olika storlekar och kan monteras på olika sätt. Innan man bestämmer sig för en duschvägg eller ett duschhörn bör man försäkra sig om att golvet är format så att vattnet rinner ner i golvbrunnen. En golvsockel eller list kan också förhindra vattnet från att rinna ut på golvet.

Om du har ett stort badrum och vill ha en rymlig dusch kan du själv välja var du monterar duschväggen, medan en liten duschhörna passar bra i små badrum. Du kan även välja bland duschdörrar som öppnas utåt, viks in eller skjuts åt sidan.

Stilrena duschar

Dansani.se erbjuder snygga och minimalistiska duschar i glas. Välj bland olika modeller med en elegant dansk design av högkvalitativa material. Många av modellerna kan kombineras för att skapa precis den duschlösning du drömmer om. Är din duschvägg glas är den dessutom lätt och behändig att rengöra. Glaset i duscharna på Dansani.se har skyddats med en EasyCare behandling som hjälper till att stöta bort smuts och kalk från ytan, så att ditt badrum alltid ser fräscht och städat ut.