Det är allt fler föräldrar som vill ha hjälp med barnpassning och väljer att vända sig till ett företag för det. Barnpassningsföretaget myNanny har sett till att hitta en personlig barnvakt för familjer i flera år och de märker att det är en allt större efterfrågan. Med hjälp av en barnflicka så kan man minska på stressen i vardagen och lösa livspusslet. Läs mer här om myNanny och kom igång med en personligt utvald nanny! 

Få hjälp av en nanny när du behöver det 

Varje familj har sina egna rutiner och tider som de följer. Detta är organisationen medveten om. Det finns därmed ett stort utbud av barnvakter för att se till att du får hjälp av en nanny när du behöver det. Skulle du behöva hjälp någon eller några gånger i veckan med exempelvis en nanny som kan hämta upp ditt eller dina barn från skolan så går det utan problem. Skulle du behöva mer hjälp under veckorna så kan vi välja ut en nanny som kan hjälpa till på deltid eller till och med heltid. 

Du får alltid en personligt utvald nanny och barnvakt

Något av det viktigaste när man ska ta hjälp av en nanny är att han eller hon kan hjälpa till på de tiderna som behövs. Men för att det ska bli så bra barnpassning som möjligt är det lika viktigt med att personkemin känns rätt mellan er och er barnvakt. Därmed så ser organisationen till att matcha er med en som möter ert behov och som ni kommer stormtrivas med. Du hittar mer information här om hur det fungerar när de väljer ut en barnvakt till just din familj. 

Varje nanny är alltid utbildad och certifierad 

Organisationen ser till att alla som blir utvalda till att bli barnvakter också går utbildningar och tar certifieringar inom HLR (hjärt- och lungräddning) för barn samt olycksfallshantering. Trygghet och säkerhet är det viktigaste för oss och vi ser till att er personliga nanny har de kunskaper och livsviktiga färdigheterna för att ta han dom just dina barn. Att gå utbildningarna och ta certifieringar är ett krav för att barnvakterna ska kunna söka uppdrag som nanny. 

Många fördelar tillkommer med professionell barnpassning 

Med professionell barnvakter så finns det många fördelar som gynnar både dig själv och din barnvakt. Förutom att alla barnvakter är utbildade så kommer du alltid kunna få hjälp av en ersättare ifall er ordinarie har fått förhinder. Er nanny är dessutom fullt försäkrad via jobbet vilket är till stor hjälp ifall en olycka skulle ske när han eller hon passar era barn.

Med en professionell nanny så faller arbetsgivaransvaret på organisationen som betalar både skatter och andra avgifter, och er barnflicka har dessutom en vit lön, trygg anställning och får med sig goda referenser och meriter för framtiden.