Har du ett gammalt 70-talskök som behöver förnyas med lite modern inredning? Kökshandtag i Dansk design från byRavn är idealiska för att blåsa nytt liv i köket om du har gamla och tråkiga köksluckor som du vill piffa upp. Hos byRavn hittar du ett stort utbud av handgjorda handtag till kök som passar perfekt in i den skandinaviska inredningsstilen.

Oavsett om du vill förnya skåp, lådor eller luckor så kan kökshandtag i läder i kombination med en burk färg göra underverk. Det är en betydligt billigare metod än att köpa ett helt nytt kök. Med en liten men effektiv renovering bevarar du bostadens ursprungliga utseende samtidigt som du uppdaterar den med moderna detaljer. Läderhandtag han också skapa en röd tråd i inredningen, om du väljer att montera skåpshandtag i samma färg på möblerna i till exempel hallen, vardagsrummet och köket. På så sätt får möblerna ett gemensamt utseende, även om de är tillverkade av olika träslag och har helt olika design.

Läderhandtagen från byRavn är tillverkade av vegetabiliskt garvat skinn, och tack vare deras enkla och tidlösa design får du hållbara handtag till skåp och lådor som bara blir snyggare med tiden efter hand som lädret får en fin patina. Handtagen är tillverkade i kraftigt läder som gör dem perfekta att monteras på köksskåp som används många gånger dagligen, eller som handtag till garderob och övriga skåp.

Skräddarsydda kökshandtag

Handtag till köksluckor från byRavn finns i två olika modeller, och monteras med en respektive två skruvar. Det ger dig möjlighet att variera handtagens utseende genom att till exempel montera handtag med en skruv på lådor medan du kan välja att montera läderhandtag på skåp med två skruvar.

Läderkökhandtag finns i fyra olika färger: natur, svart, cognac och mörkbrunt. Utöver val av färg på lädret har de skruvar du väljer vid montering också en stor betydelse för utseendet. Våra skåpshandtag finns i flera olika storlekar, så det finns många möjligheter att hitta en storlek som passar i de existerande hålen i skåpen om du ska renovera en gammal möbel. Det kan vara svårt att hitta nya handtag till äldre möbler, men nu har du möjlighet att få skräddarsydda kökshandtag i läder med exakt de mått du behöver.

Läderhandtag passar bra i de moderna skandinaviska hemmen – både i nya som gamla kök. Det finns garanterat en lösning som passar i ditt kök,så att du kan få glädje av det snygga materialet. Kombinera dina kökshandtag med andra inredningsprodukter från byRavn såsom garderobshandtag och handtag till skåp för att uppnå ett enhetligt och exklusivt utseende innanför hemmets fyra väggar.