Det är många elever som söker efter läxhjälp och en studiecoach efter detta turbulent år. Alla elever som söker hjälp av en studiecoach gör det för olika anledningar. Vissa kanske bara är ute efter hjälp inför ett prov inom exempelvis matematik, andra är ute efter mer kontinuerlig hjälp inom ett eller fler ämnen för en hel termin. Oavsett hur mycket hjälp man är ute efter så kan man alltid besöka denna sida för läxhjälp. Här finner man enkelt, gratis och snabba tips. Dessutom kan man hitta ett företag som hjälper till att hitta personliga privatlärare.

Alltid en skräddarsydd privatlärare inom läxhjälp 

På hemsidan tipsas även om Allakando, som ser till att elever får hjälp av kunniga och duktig privatlärare. Organisationen har funnits till i över tio år och har redan hjälp tusentals elever med att studiehjälp och att välja ut en studiecoach.

Man får alltid skräddarsydd läxhjälp vilket innebär att en utbildningsspecialist tar reda på vad det är eleven vill ha hjälp med, hur ofta och om han eller hon har några preferenser kring sin studiecoach. Sedan kommer specialisten att välja ut lärare som matchar elevens behov. 

Läxhjälp finns att få för alla skolämnen och nivåer  

Är det så att man skulle vilja ha läxhjälp av en studiecoach så går det bra att söka detta för vilket ämne som helst. Det spelar inte heller någon roll i vilken ålder man är, utan studiehjälp är möjligt för alla ämnesnivåer. Man kan få hjälp om man går i grundskolan, gymnasiet eller till och med på universitets- och högskolenivå. 

Mattehjälp brukar vara mycket populärt på alla utbildningsnivåer. Då meddelar man om vilken mattekurs det är man läser så kommer man tilldelas en studiecoach som blir ens mattelärare. Det går också att få hjälp inom ämnen som språk, samhällsvetenskap, fysik, kemi, juridik etc.  

Allmänna skrivtips och lärdom om studieteknik 

Behöver man snabba tips för hur man ska skriva t.ex en novell, eller behöver bra allmänna skrivtips och råd kan man vända sig till läxhjälp. Är man mer ute efter att lära sig om hur man kan strukturera upp skolarbetet kan man kolla in tipsen om studieteknik. All information är gratis på denna sida och det kan vara till hjälp när man har fastnat med någon uppgift. 

Förutom att det finns goda tips och råd kan man också hitta information om hur det fungerar med högskoleprovet. Eller kolla in hur man kan räkna ut snittbetyget på sina gymnasiebetyg. 

Läxhjälp över hela Sverige 

Denna sida erbjuder enkla och snabba tips inom läxhjälp och vem som helst kan komma åt denna informationen  Är man mer intresserad av att få mer hjälp så kan man då ta kontakt med den rekommenderade organisationen och komma igång med en studiecoach. Läxhjälp Stockholm och övriga storstäder brukar vara de områden där många elever söker hjälp, men numera så är det elever över hela sverige som vill ha läxhjälp och det kan de få. Studiecoacher finns över hela landet.