Kanske har du bott länge på samma ställe utan att ha fräschat upp ditt hem. Efter ett tag kan man bli trött på att se på slitna köksluckor och ett tillkalkat badrumsgolv. Det behövs ny badrumsimspiration helt enkelt. Hur får man det? Ett första steg är att googla och se om du får förnyad inspiration.

Besök grannen

Det kan vara en bra idé att gå in till sin granne och se hur denna har inrett sitt badrum. Detta gäller i första hand dem som bor i lägenhet att då kunna besöka en granne som bor i en lägenhet som har identisk planlösning. På så sätt kan du få helt nya idéer till hur du kan inreda ditt badrum. Kanske grannen har satt upp speglar på ett praktiskt sätt som gör att badrummet ser betydligt större ut. En lösning som du kanske aldrig annars hade kommit på själv. Kanske har grannen själv byggt en badrumshylla? Eller kanske har grannen installerat ett badkar? Det finns så mycket inspiration att hämta hos sina grannar.

Har du svårt att få dig själv att fråga din granne om du får komma in och kika? Då kan lösningen vara att anmäla dig till ”öppet hus” om du bor i ett område med många lägenheter och på så sätt komma in och se hur inredningen ser ut.

Sök inspiration i magasin

Du kan såklart få massor med inspiration till hur du ska inreda ditt badrum genom att såoka inspiration i olika veckotidningar och inredningsmagasin. På pinterest finns det dessutom en uppsjö av inspiration du kan hitta. Är du riktigt nördig kan du även gå med i olika facebookgrupper och hitta inspiration till din inredning i dessa.

Tänker du alternativt och kreativt kommer du riktigt långt i inredningen av ditt hem och inte minst i inredningen av ditt badrum!